تولد مبارک! چه چیزی بهتر از اینکه خاص ترین روز زندگی یک نفر را با ساختن یک کیک زیبا و پر زرق و برق جشن بگیرید و شادی این روز خاص را با شیرینی کیک پیوند زنید؟ اما چه کیکی؟! خرید کیک های آماده از فروشگاه های سطح شهر می تواند یکی از پاسخ های احتمالی شما به این سوال باشد. اما اگر شخصی که می خواهید تولدش را جشن بگیرید گیاه خوار بود، کیک های از پیش ساخته نمی تواند انتخاب چندان مناسبی باشد. پس چه باید کرد؟
چاره ی کار در انتخاب کیک هایی است که در این مقاله با آن آشنا می شوید. در ساخت کیک های به اصطلاح گیاهی زیر موادی همچون فرآورده های حیوانی، رنگ های غذایی، روغن های غیربهداشتی و مواد نگه دارنده -که در کیک های بسیاری از کیک های آماده ی فروشگاهی مصرف می شود – به کار برده نمی شود. جالب تر اینکه بعضی از این کیک ها با استفاده از مواد خام درست شده اند (مانند کیک بستنی) و بنابراین نیازی به پخت مواد مورد استفاده در آن ها نیست. علاوه بر این با ساخت و تزیین این کیک ها می توانید این حس توجه و به فکر بودن را به شخص گیاه خوار القا کنید. حتی اگر هیچ جشن تولدی هم در کار نباشد، می توانید این گونه کیک ها را برای دورهمی های خودتان هم درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.
پس اگر خواهان این کیک ها هستید با ما همراه باشید.
چه کسی شکر اصلاح شده و مواد غیرطبیعی را دوست دارد؟ نه! این راه برای جشن گرفتن خاص ترین روز زندگی یک نفر مناسب نیست. در عوض می توانید خودتان دست به کار شوید و این کیک فوق العاده و گیاهی را شخصا با علاقه و دقت بسازید.
در این کیک به جای استفاده از مواد لبنی می توانید از دارچین، وانیل و سس سیب استفاده کنید.
در تزیین این کیک از کره ی بادام زمینی، توت سیاه و یا توت فرنگی به همراه دانه های شکلاتی استفاده شده است. در پخت اسفنج این کیک نیز روغن نارگیل و شیر بادام مصرف شده است.
می توانید این کیک خوشمزه را برای تمامی عاشقان مزه ی بینظیر شکلات درست کنید و در عوض مطمئن باشید که در روز تولد خودتان هم کیک فوق العاده ای دریافت خواهید کرد.
مزه ی شیرین و دوست داشتنی انجیر به همراه لیموی خام طعم بی نظیری را به این چیزکیک بخشیده است. همچنین کرم بادام زمینی نیز بر خوشمزگی این کیک افزوده است.
این کیک زیبا مانند یک آب نبات بزرگ است؛ چراکه در آن ترکیبی از موز، تکه های شکلات و کره بادام زمینی استفاده شده است.
در این کیک از خمیر باقلوا به همراه مغز گردو استفاده شده است و روی آن نیز با کرم بادام زمینی و زغال اخته تزیین شده است. از آنجاییکه در این کیک تماما از مواد خام و گیاهی استفاده شده است، می توانید آن را برای همه ی ذائقه ها درست کنید.
با این کیک مقوی و نرم می توانید تمام عاشقان شکلات را خوشحال کنید. می توانید این کیک را با آرد سفید و در طعم جو یا بادام درست کنید. روی کیک را نیز با توت های تازه و خوشمزه تزیین کنید.
این کیک با استفاده از چندین لایه رنگارنگ در طعم های شکلات، وانیل، نعنا و پودر نارگیل ساخته شده است.
حضور در سیرک و کارناوال هیجان خاصی دارد. شما نیز م ...
کیک های دخترانه، پسرانه و بچه گانه ی جدید: کیک های ...
هنرمندان از طریق راههای مختلف هنرشون رو به عرصهی ...