کافیست در موتور جستجوی گوگل تایپ کنید: کیک اسفنجی. تا دلتان بخواهد مطالبی می بینید در مورد طرز تهیه و دستور پخت این کیک. ما در اینجا به مطالب جالبی در مورد این نوع کیک می پردازیم که کمتر به آن ها اشاره شده.
در طول دوره رنسانس، آشپز های ایتالیایی بخاطر توانایی های آشپزیشان بسیار معروف و کم کم در فرانسه و انگلیس هم استخدام شدند. آن ها یک محصول آشپزی تولید کردند که به آن "بیسکوییت" می گفتند که مقدمه ای بود برای آنچه که امروزه به آن “کیک اسفنجی “می گوییم.
کیک اسفنجی از سه ماده اصلی آرد و شکر و تخم مرغ ساخته می شود و چیزی که در پخت آن مهم است تکنیک است. اینکه خمیر را تا چه اندازه و چگونه ورز دهیم.
کیک اسفنجی ساختاری یکدست و مخلخل دارد، درست مثل اسفنج دریایی! و بخاطر همین آن را کیک اسفنجی می نامند.
۲۳ آگوست روز ملی کیک اسفنجی است.
مارکهام، نویسنده و شاعر انگلیسی، اولین دستور پخت کیک اسفنجی را در سال ۱۶۱۵ ثبت کرد. این کیک بسیار نازک و ترد بود، چیزی شبیه به کوکی های مدرن.
تا اواسط قرن ۱۸ مخمر جای خود را به تخم مرغ زده شده داد، در آن موقع بعضی کیک ها در قالب و بعضی از آن ها روی کاغذ های شیرینی ساخته می شدند.
اگر حقایق جالبی در مورد کیک اسفنجی می دانید، به ما اطلاع دهید.
\r\nحضور در سیرک و کارناوال هیجان خاصی دارد. شما نیز م ...
کیک های دخترانه، پسرانه و بچه گانه ی جدید: کیک های ...
هنرمندان از طریق راههای مختلف هنرشون رو به عرصهی ...