وقتی یک قناد یا کیک پز باشید همواره با چالش روبرو میشوید. گاهی مشتریها به شما میگویند که چه میخواهند و شما هم طرح آن را میزنید و سریع به سراغ آشپزخانه میروید . اما گاهی با مشتریانی روبرو میشوید که خودشان طرحی کشیدهاند و از شما میخواهند آن را پیاده کنید، در این زمان است که چالش واقعی آغاز میشود(البته بهترین زمان هم برای یک قناد همین موقع است). مثلاً برای تولد یک دختر ۱۸ ساله از شما خواسته میشود کیک طراحی کنید از باربی بعد از یک پارتی و یا مجموعه از شخصیتهای سریالها و فیلمهای محبوب.
در این زمان است که باید مفاهیم و عوامل متعدد را در کنار هم قرار دهید و مطمئن شوید باهم سازگار هستند. گاهی کیکها بسیار متمایز هستند و وقت بسیاری از شما میگیرند بهویژه زمانی که قرار باشد چهره خاصی طراحی شود.
بزرگترین چالش در تولید کیکهای خاص غلبه بر ترس از شکست است. طراحی و اجرای کیکهای خاص ساعتها وقت میبرد بهویژه اگر مجبور شوید چند بار این کار را انجام دهید، مثلاً کیک آنطور که انتظار دارید نشود و یا درجایی از کار اشتباه کنید. و یا مثلاً موقع بردن کیک به سمت یخچال از دستتان بیافتد، اعتراف میکنم این اتفاق چند بار برای من افتاده است!!!
بهترین قسمت کار در یک کیک پزی چیست؟ میتوانید باقیمانده کیکها را بخورید!!! بله درست است اما مورد دیگری هم هست و آن هیجان این است که نمیدانید پروژه بعدی چیست، با چه کسی برخورد خواهید داشت و اینکه با چه کسی همکاری خواهید داشت.
وقتی یک هنرمند قناد باشید همواره میتوانید مهارتهای عملی و مفهومی خود را بالا ببرید، این شغل فرآیندی طولانیمدت و البته لذتبخش است.
حضور در سیرک و کارناوال هیجان خاصی دارد. شما نیز م ...
کیک های دخترانه، پسرانه و بچه گانه ی جدید: کیک های ...
هنرمندان از طریق راههای مختلف هنرشون رو به عرصهی ...