به روز تولدمان که نزدیک می شویم همواره در مورد مزه و طرح کیک تولد دچار دودلی و دغدغه می شویم. همه ی ما به دنبال آن هستیم که جشن تولدمان به بهترین شکل برگزار شود و همه ی مهمان ها تا مدت ها از آن یاد کنند. یکی از مهم ترین موارد این جشن، کیک آن است. اگر کیک تولد ما زیبا و جذاب و در عین حال خوشمزه باشد همه از خوردن آن رضایت خواهند داشت و ما را بخاطر انتخابمان تحسین خواهند کرد.
در این مقاله روش درست کردن یکی از زیباترین کیک های تولد، یعنی کیک نارگیلی را به شما آموزش خواهیم داد. با دنبال کردن مراحل زیر به راحتی می توانید کیک تولد زیبایی درست کنید. با ما همراه باشید.
دمای فر را روی ۳۵۰ درجه ی سانتی گراد تنظیم کنید. سه عدد قالب کیک را نیز چرب کنید و در کف آن ها کاغذ مخصوص کیک قرار دهید.
ترکیب آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
کره را در کاسه ی همزن برقی (یا میکسر) بریزید و آن را با سرعت متوسط هم بزنید تا خوب نرم شود. پس از مدتی شکر را به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید بمدت ۳ الی ۵ دقیقه ی دیگر هم زده شود.
در این مرحله تخم مرغ را درون ظرف همزن بریزید. سپس عصاره ی وانیل را اضافه کنید و کمی بعد میکسر را خاموش نمایید.
سرعت میکسر را روی کم بگذارید و آن را بار دیگر روشن کنید و نیمی از مواد خشک را به دقت درون ظرف بریزید. زمانیکه مواد درون ظرف یکدست شد، به آرامی شیر نارگیل را اضافه کنید. پس از اینکه مواد به خوبی هم زده شد، خمیر حاصل را کمتر از ۳۰ ثانیه ی دیگر هم بزنید و سپس میکسر را خاموش کنید.
خمیر را به طور یکنواخت درون قالب هایی که پیش از این چرب کرده بودید بریزید. قالب ها را به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید. اگر خلال دندان را درون کیک فشار دادید و تمیز بیرون آمد، کیک شما پخته است؛ در غیر این صورت قالب ها را بار دیگر به دورن فر برگردانید. پس از پخته شدن، ۱۰ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کیک ها خنک شود. در حین خنک شدن نیز، به کمک یک قلمو روی کیک ها شربت نارگیل بمالید.
درحالیکه کیک ها داخل در حال پخت هستند، باید شربت نارگیل را درست کنید، چراکه هم کیک و هم شربت باید تاحدودی گرم باشند.
پودر شیر را به همراه کمی آب و شکر داخل یک ماهی تابه بریزید و آن را روی شعله ی ملایم اجاق گاز قرار دهید تا مواد یکدست شود و مخلوط به نقطه ی جوش خود برسد.
شعله ی اجاق را کمتر کنید و نارگیل رنده شده را ب ظرف اضافه کنید. ۱۰ دقیقه ی دیگر مخلوط را حرارت دهید و پس از آن اجاق را خاموش کنید.
نارگیل های رنده شده را از مخلوط خارج کنید و زمانیکه کیک ها پخته شد، شربت حاصل را با استفاده از یک قلمو روی سطح کیک ها بمالید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شربت به طور کامل در بافت کیک نفوذ کند. سپس روی کیک ها را با نایلون بپوشانید.
ظرف را روی یک ظرف آب درحال جوش قرار دهید تا دمای آن به ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد برسد. سپس ظرف را با دقت به زیر میکسر برگردانید.
سفیده ی تخم مرغ را تا زمانیکه ظرف میکسر حرارت خود را از دست دهد با سرعت بالا به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه ی دیگر هم بزنید. پس از گذشت این زمان سفیده باید پف کرده و حالت کرکی بگیرد.
پره ی سیمی میکسر را خارج و پره ی مخصوص خمیر را سوار کنید. سپس میکسر را با سرعت ملایم روشن کنید و قالب کره را به مخلوط اضافه نمایید.
عصاره و دانه های وانیل را درون ظرف میکسر بریزید و مخلوط را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا حالت ابریشمی و نرم ایجاد شود. اگر همچنان بافت کره به صورت بریده بریده بود، هم زدن مخلوط را ادامه دهید.
یک لایه کیک را روی سینی کیک قرار دهید و روی آن را با ۲/۱ فنجان کرم وانیلی بپوشانید.
مرحله ی قبل را با کرم بیشتر برای لایه های دوم و سوم کیک تکرار کنید. سپس سطح و اطراف کیک را با لایه ی نازکی از خامه بپوشانید به گونه ای که بخش هایی از بافت اسفنجی کیک مشخص باشد.
با استفاده از ماسوره ی گل و خامه ی صورتی روی کیک را به صورت هلالی تزیین کنید.
جاهای خالی بین گل ها را به کمک ماسوره ی ستاره و خامه ی سبز پر کنید.
در نهایت به سلیقه ی خودتان نقل های سفید رنگ را روی گل ها و برگ ها بپاشید.
در صورتیکه که زمان کافی برای ساخت این کیک زیبا را ندارید نیز می توانید آن را از فروشگاه کیک آف خریداری کنید.
حضور در سیرک و کارناوال هیجان خاصی دارد. شما نیز م ...
کیک های دخترانه، پسرانه و بچه گانه ی جدید: کیک های ...
هنرمندان از طریق راههای مختلف هنرشون رو به عرصهی ...