کیک پوند کیکی است که از هر یک از چهار مادهی تشکیل دهندهی کیک یعنی تخم مرغ، شکر، آرد و کره یک پوند (معادل ۴۵۳ گرم) دارد. البته امروز به هر کیکی که به میزان مساوی از این چهار ماده در هر مقیاسی استفاده شود هم پوند کیک می گویند. فضای مجازی پر است از اطلاعات درمورد موضوعات مختلف. اگر در گوگل عبارت "کیک پوند" را جستجو کنید مطالب زیادی در مورد این خوراکی خوشمزه پیدا میکنید اما در اینجا به نکاتی درمورد پنکیک اشاره شده است که به احتمال زیاد آنها را نشنیدهاید:
کیک پوند یک کیک سنتی انگلیسی است که به اوایل قرن ۱۸ میلادی باز میگردد.
در یک کتاب آشپزی آمریکایی در سال ۱۷۹۶ دو دستور پخت برای کیک پوند وجود داشت.
کیک پوند معمولاً در ماهیتابه و یا در قالب تهیه میشود. و معمولاً با پودر شکر و یا یک لایه آیسینگ پوشانده میشود.
در بریتانیا این کیک به کیک اسفنجی و یا کیک مادیرا نیز معروف میباشد.
چهارم مارس روز ملی پنکیک است.
یک کیک آلمانی با نام Eischwerkuchen بسیار شبیه به کیک پوند است.
در فرانسه کیکی وجود دارد به نام quatre-quarts که به معنای چهار ربع میباشد. نام این کیک سنتی فرانسوی تداعی کنندهی این مطلب است که چهار مادهی اصلی تشکیل دهندهی کیک به یک میزان در پخت آن بکار میروند.
اگر نکات جالب بیشتری در مورد کیک پوند می دانید به ماهم اطلاع دهید.
حضور در سیرک و کارناوال هیجان خاصی دارد. شما نیز م ...
کیک های دخترانه، پسرانه و بچه گانه ی جدید: کیک های ...
هنرمندان از طریق راههای مختلف هنرشون رو به عرصهی ...