راهنمای مرحله به مرحله ی برش تمیز و حرفه ای کیک تولد.
اگرچه برش و سرو کیک تولد یا هر کیک دیگری کار آسانی به نظر می رسد، با این حال نکاتی که در ادامه بیان می شود به شما کمک می کند تا کیک تولد خود را به صورت حرفه ای و رستورانی برش بزنید.
در ابتدا برای هر برش از چاقوی داغ استفاده کنید. به این منظور یک ظرف بلند مانند یک پارچ، تنگ یا گلدان بلند را پر از آب داغ کنید به طوری تمام لبه های چاقو را پوشش دهد. برای هر برش چاقو را در ظرف آب داغ فرو ببرید و پیش از برش آن را با یک حوله ی تمیز خشک کنید. این کار باعث می شود که تکه های کیک از برش قبلی روی لبه های چاقو باقی نماند و برش شما تمیز و حرفه ای باشد.
بعضی از استاد کاران نیز با استفاده از نخ دندان یا لنس ماهیگیری کیک خود را برش می دهند.
شما میتوانید بسته به اندازه ی کیک، آن را به ۱۲ یا ۱۶ تکه برش بدهید. اگر میخواهید کیک ۱۲ تکه ای داشته باشید بهتر است ابتدا آن را به ۴ تکه ی مساوی برش بزنید و پس از آن هر تکه را به ۳ بخش مساوی تقسیم کنید. اگر میخواهید برش های حرفه ای تری داشته باشید، در هر بار برش بجای اینکه چاقو را از بالای کیک به سمت بالا بکشید، آن را از یک طرف کیک وارد و از طرف دیگر آن به سمت بیرون بکشید.
اگر می خواهید کیک خود را به ۱۶ برش تقسیم کنید، ابتدا کیک را به ۴ تکه و هر تکه را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر تکه را به از وسط به دو نیم برش بزنید. برای برش۱۲ تکه ای میتوانید عدد های روی ساعت را راهنمای خود قرار دهید. اگر می خواهید کیک خود را به عدد فرد یا ۱۰ تکه ای تقسیم کنید، بهتر است پیش از برش روی سطح کیک تعداد مورد نظر را نشانه گذاری کنید. در صورتیکه چاقوی شما به اندازه کافی بلند نیست می توانید ابتدا برش خود را از مرکز کیک شروع و سپس این کار را از دو طرف ادامه دهید.
فوت استاد کار: جدا کردن اولین برش از کیک دشواترین کار است. برای این که دشواری این کار را از بین ببرید همیشه پیش از برداشتن اولین برش، یک چاقو یا هر وسیله ی نازیک دیگری را از زیر کیک عبور دهید تا سطح زیریت کیک از سطح ظرف جدا شود.
درصورتیکه کیک شما از نوع ساده باشد، میتوانید با استفاده از سس شکلاتی و یا پوره ی توت فرنگی هر تکه را جداگانه تزئین کنید. ایده ی جالب دیگری که میتوانید بکار گیرید این است که زیر هر تکه کمی تمر ملس و روی آن نیز به شکلی زیبا مقداری مربای توت فرنگی مرغوب بریزید. ترکیب مزه ی ملس تمر و شیرینی مربای توت فرنگی به همراه طعم خود کیک می تواند ترکیب بی نظیری را بوجود آورد.
هنرمندان از طریق راههای مختلف هنرشون رو به عرصهی ...