فضای مجازی پر است از اطلاعات درمورد موضوعات مختلف. اگر در گوگل عبارت"کاپ کیک" را جستجو کنید مطالب زیادی در مورد این خوراکی خوشمزه پیدا می کنید اما در اینجا به نکاتی درمورد کاپ کیک اشاره شده است که به احتمال زیاد آنها را نشنیده اید:
تاریخچه ی کاپ کیک به اواخر قرن هفدهم میلادی باز میگردد. در آن موقع، فردی به نام Amelia Simms. دستور پختی نوشت برای یک کیک در ابعاد خیلی کوچک.
کاپ کیک ها در ابتدا به "کیک اعداد" یا به "کیک یک،دو،سه،چهار" معروف بودند زیرا برای ساخت آن ها از یک فنجان کره،یک فنجان شیر،یک قاشق جوش شیرین، دو فنجان شکر، سه فنجان آرد، چهار تخم مرغ استفاده می شد.
هجدهم اکتبر، روز ملی کاپ کیک شکلاتی در آمریکاست.
نهم نوامبر، روز ملی کاپ کیک وانیلی در آمریکاست.
پانزده دسامبر، روز ملی کاپ کیک لیمویی در آمریکاست.
کاپ کیک های اولیه بسیار ساده و بدون تزیینات خاصی بودند و تنها با طعم دهنده ها و میوه های خشک شده مزه دار می شدند.
کاپ کیک ها در سال ۱۹۱۹ محبوب تر شدند و بیشتر مورد استفاده قرار گرفتند. در آن موقع مد بود که برای پذیرایی از میهمانان از کاپ کیک استفاده کنند.
تا سال ۱۹۵۰ کاپ کیک ها خیلی ساده بودند اما از آن موقع به بعد مرسوم شد که کاپ کیک ها را با کرم پر کنند.
در سال ۲۰۰۰ که یک سریال معروف آمریکایی نمایی از فروشگاه های شیرینی پزی را به طور مکرر به نمایش میگذاشت، کاپ کیک ها از محبوبیت خیلی بیشتری برخوردار شدند.
رکورد خوردن بیشترین کاپ کیک در کوتاه ترین زمان، بیست و نه عدد کاپ کیک در سی ثانیه بود.
بزرگترین کاپ کیک دنیا ۵۴۴ کیلوگرم بود و دو میلیون کالری داشت.
اولین فروشگاهی که تنها کاپ کیک میفروخت در سال ۲۰۰۵ ساخته شد و Sprinkles نام داشت. آنها روزانه بیش از ۲۵۰۰۰ کاپ کیک تولید می کردند.
اگر جالب نکات بیشتری در مورد کاپ کیک ها می دانید، برای ما بفرستید.
هنرمندان از طریق راههای مختلف هنرشون رو به عرصهی ...