سفارش آنلاین کیک تولد و لوازم جشن | کیک‌ آف (کیک فروشی و شیرینی فروشی در اصفهان)
کیک آف

نیم کیلو باش اما کیک باش!

کیک آف
سبد خرید
علاقه مندیها
کیک آف > مقالات > طرز تهیه کیک تولد | کیک آف

۱۰ نکته ی طلایی برای تزیین کیک تولد با فوندانت

خوشمزه کیک تولد
فوندانت کیک تولد

فوندانت چیست؟\n

فوندانت نوعی تزیین خوراکی است که با استفاده از آب، شکر سفید بسیار غلیظ، ژلاتین و گلیسرول درست می‌شود. این ماده حالت کرمی و شکل پذیری دارد و در صنایع شیرینی پذی و کیک سازی با هدف ساخت اشکال مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرید. به طور کلی از انواع فوندانت می‌توان به فوندانت رول شده، فوندانت مایع و فوندانت شکل دهی (مجسمه سازی) اشاره کرد.

به طور معمول فوندانت رول شده برای پوشش کیک مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ چراکه براحتی سطح کاملاً صافی روی کیک ایجاد می‌کند. مزیت دیگر این نوع فوندانت سهولت استفاده از آن می‌باشد، از این رو با نام "فوندانت آماده‌ی مصرف" هم نامیده می‌شود. فوندانت در طعم‌های مختلف و تحت برندهای گوناگون تولید می‌شود. شما می‌توانید فوندانت رول شده را از تمامی فروشگاه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید. همچنین می‌توانید این ماده‌ی تزیینی را در خانه هم بسازید. از مزیت قابل توجه فوندانت می‌توان به رنگ پذیری و فرم دهی آسان و همچنین طول عمر بالا اشاره کرد.\n

توجه داشته باشید که هیچ کاری بدون تمرین نتیجه نمی‌دهد و کار با فوندانت هم از این قائده مستثنا نیست. مطمئناً زمانیکه ۳ عدد کیک را با استفاده از فوندانت تزیین کردید، متوجه پیشرفت خود خواهید شد. پس هرگز با یکبار خراب شدن فوندانت روی کیک نا امید نشوید و از پیشرفت خود اطمینان داشته باشید.\n

در مقاله‌ی حاضر سعی کرده‌ایم ۱۰ نکته‌ی طلایی کار با فوندانت را به شما ارائه کنیم تا بتوانید با اعتماد به نفس بیشتری با این ماده‌ی جالب کیک خود را تزیین کنید. پس ما را تا پایان مقاله همراهی کنید.\n

  1. فوندانت در مواجه با هوای آزاد به سرعت رطوبت خود را از دست می‌دهد؛ از این رو باید در زمان فرم دهی به فوندانت، برای جلوگیری از ترک خوردن و سفت شدن ماده، سرعت کار را افزایش دهید.

    فوندانت کیک تولد
  2. زمانیکه نمی‌خواهید از فوندانت استفاده کنید (حتی یک دقیقه)، آن را درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید یا روی آن سلفون بکشید تا خشک نشود.

  3. در صورتیکه دمای دستان شما بالا باشد، در هنگام کار با فوندانت دچار مشکل خواهید شد؛ چراکه این ماده در دمای بالا حالت چسبناک پیدا خواهد کرد و شما مجبور خواهید شد که از مقدار زیادی آرد ذرت استفاده کنید. پس بهتر است دست‌هایتان را بیش از شروع کار با آب خنک بشویید تا دمای آن کاهش یابد. همچنین با این کار میزان آرد مصرفی کاهش می‌یابد.

    فوندانت کیک تولد
  4. شرایط آب و هوایی روی فوندانت بسیار تاثیرگذار است. از یک طرف رطوبت بالا حالت چسبندگی در فوندانت ایجاد می‌کند و از طرف دیگر هوای سرد آن را به همانند سنگ سفت می‌کند. درصورتیکه آب و هوا مناسب نباشد، باید در کار با فوندانت نهایت دقت را داشته باشید.

  5. هرگز کیک فوندانتی را درون فریزر قرار ندهید؛ چراکه این کار باعث می‌شود که فوندانت عرق کند و شکل خود را از بدهد. بهتر است زمانی که کیکتان را با فوندانت پوشش دادید، کیک را در مکان خنکی (با دمای ۲۰ درجه‌ی سانتیگراد) قرار دهید.

    فوندانت کیک تولد
  6. بهتر است پس از اتمام کار، فوندانت اضافی را درون یک پاکت یا ظرف در بسته نگهداری کنید. توجه داشته باشید که برندهای مختلف شرایط نگهداری گوناگونی را برای فوندانت تولیدی خود در نظر می‌گیرند. بنابراین حتماً طبق شیوه نامه ارائه شده بر روی بسته بندی عمل کنید.

    فوندانت کیک تولد
  7. همیشه در مرحله‌ی ورز دادن فوندانت، از مقدار کم شروع کنید. این کار باعث می‌شود که هم فوندانت به خوبی نرم و یکدست شود و هم به ستون فقراتتان فشار وارد نشود. در غیر این صورت مجبور خواهید بود که با وزن بدنتان بر روی حجم بالای فوندانت فشار وارد کنید که ممکن است این کار موجب درد در ستون فقراتتان شود.

    فوندانت کیک تولد
  8. هرگز روی کیکی که به تازگی از فریزر بیرون آمده است را با فوندانت نپوشانید. بهتر است زمانیکه که کیک با دمای محیط هم دما شد این کار را انجام دهید.

  9. هرگز از فوندانتی که خشک شده و یا بیش از حد ورز داده شده است استفاده نکنید. در صورت استفاده، گوشه‌های فوندانت به راحتی ترک می‌خورد و کیک شما ظاهر زیبایش را از دست می‌دهد.

    فوندانت کیک تولد
  10. زمانیکه می‌خواهید به فوندانت خام رنگ‌های تیره (قرمز، سیاه، قهوه‌ای و بنفش) اضافه کنید، این کار را یک روز قبل از تزیین اصلی انجام دهید تا رنگ مورد نظر در تمام بافت فوندانت نفوذ کند و ظاهر زیباتری به خود بگیرد.

  11. هنگام پهن کردن فوندانت روی میز کارتان، همواره زیر لایه‌ی پهن شده آرد ذرت بریزید تا فوندانت به سطح میز نچسبد. توجه داشته باشید که آرد ذرت را فقط زیر لایه‌ی پهن شده بریزید و نه روی سطح بالایی آن.

    فوندانت کیک تولد\n

در صورتیکه نکات بالا را با دقت رعایت کنید، مطمئناً شما نیز همچون استادکاران حرفه‌ای قادر به انجام تزیینات زیبا با فوندانت خواهید بود.

نظرات
لطفا منتظر بمانید...