سفارش آنلاین کیک تولد و لوازم جشن | کیک‌ آف (کیک فروشی و شیرینی فروشی در اصفهان)
کیک آف

نیم کیلو باش اما کیک باش!

کیک آف
سبد خرید
علاقه مندیها
کیک آف > مقالات > طرز تهیه کیک تولد | کیک آف

نکات طلایی برای کرکی و مرطوب شدن اسفنج کیک

خوشمزه کیک تولد
رطوبت کیک اسفنجی

درست کردن یک کیک همیشه هم کار دشواری نیست. اما زمانی کار سخت می شود که بخواهید از مواد آماده برای ساخت کیک خود استفاده کنید و یا از صفر تا صد آن را خودتان طی کنید. با این وجود شما می توانید با ایجاد تغییر در نوع مواد اولیه به راحتی احتمال خشک و سفت بودن کیک اسفنجی تان را کاهش دهید. در برخی از موارد تنها با تغییر بعضی از مواد اولیه و یا اضافه کردن ماده ای جدید، می توانید یک کیک فوق العاده نرم و مرطوب را درست کنید.

در این مقاله شما را با نکات بسیار کاربردی درمورد پخت کیک اسفنجی آشنا خواهیم کرد. تا پایان همراهی خود را از ما دریغ نکنید.

نکته ی اول: مطابق با دستور پخت عمل کنید.

پختن یک کیک بیشتر از اینکه دانش باشد یک هنر است. در این هنر ما نباید بر اساس حدس و گمان کار را به پیش ببریم و حتما می بایست مطابق با نکات و مراحل ارائه شده در دستور پخت عمل کنیم. اگر در طول مراحل پخت قرار است در دستورالعمل کیک تغییراتی اعمال شود حتما از آن تغییرات نکته برداری کنید. این کار باعث می شود که در دفعات بعدی همین تغییرات را اعمال و یا از اشتباهات احتمالی جلوگیری کنید.

نکته ی دوم: نوع کیک مدنظرتان اهمیت دارد.

رطوبت کیک اسفنجی

برخی از کیک ها مانند کیک رد ولوت یا کیک هویجی به طور طبیعی نرم هستند و از رطوبت بالایی برخوردارند. در واقع کیک هایی که در خمیرشان از مقدار بالایی آب مصرف میشود، مرطوب و نرم خواهند بود. معمولا کیک اسفنجی حالت کرکی و نرم دارد و این در حالی است که این ویژگی در کیک های وانیلی چندان مشهود نیست. داشتن آگاهی نسبت به مشخصه های انواع کیک موضوع پیش پا افتاده است که می تواند تا حد زیادی به شما در انتخاب کیک مد نظرتان کمک کند.

نکته ی سوم: انتخاب مواد اولیه

رطوبت کیک اسفنجی

نوع مواد اولیه ای که مصرف می کنید تاثیر چشمگیری در میزان رطوبت و نرمی کیک خواهد داشت:

نکته ی چهارم: هم زدن خمیر

رطوبت کیک اسفنجی

نکته ی پنجم: پختن کیک

رطوبت کیک اسفنجی

پختن بیش از حد نیز می تواند مشکل ساز باشد. برای جلوگیری از این مشکل لازم است موارد زیر را رعایت کنید:

نکته ی ششم: نگهداری و فریز کردن کیک

رطوبت کیک اسفنجی
نظرات
لطفا منتظر بمانید...