کیک تولد خوشگل: ۵ راز تزیین کیک تولد با فوندانت
خوشمزه
کیک تولد
شنبه۱۳۹۶/۰۲/۰۹\r\nشما مطمئنا با دیدن کیک های فوندانتی زیبای داخل ویترین مغازه ها به وجد می آیید و این زیبایی را تحسین می کنید. اگر شما یک کیک ساز تازه کار باشید آرزو می کنید که شما هم بتوانید این کیک های زیبا را به دست خودتان بسازید و با فوندانت تزیین کنید. بله. شما هم می توانید له آرزوی خود برسید و کیک تولد خود را با فوندانت به گونه ای زیبا تزیین کنید. کار با فوندانت آن چنان هم دشوار و مشکل ساز نیست.کافیست بخواهید، در خواستن خود مصمم باشید و رازهای بسیار کارآمدی که در این مقاله برای شما گردآوری کرده ایم را به کار گیرید. با ما همراه باشید.\r\nعکس ۱\r\nراز اول: با هر فوندانتی کار نکنید.\r\nبا گشت کوچکی در بین فروشگاه های لوازم قنادی متوجه خواهید شد که فوندانت آماده ی مصرف تحت برند های گوناگون و با رنگ، طعم، بافت و میزان انعطافپذیری مختلفی به بازار مصرف عرضه می شود. نه تنها برند های مختلف فوندانت را در طعم های مختلف تولید می کنند، بلکه برخی از برندها با ارائه ی محصولات با کیفیت تر خود را از دیگر برندها متمایز می نمایند. در واقع بهترین و تنهاترین راه پی بردن به کیفیت فوندانت این است که خودتان دست به کار شوید و با دست خود کمی از آن را تست کنید.\r\nجایگزین فوندانت آماده چیزی نیست جز فوندانت خانگی. اگرچه ساختن فوندانت خانگی چیزی فراتر از باز کردن بسته بندی فوندانت آماده است، اما به آسانی و با صرف هزینه ی اندک می توانید فوندانت را در خانه درست کنید. فوندانت خانگی معمولا با استفاده از مواد انگشت شماری ساخته میشود و بافت و مزه ی آن شباهت بسیاری به شکلات دارد.\r\nعکس ۲\r\nراز دوم: کلید موفقیت شما میز کار شماست.\r\nزمانیکه برند فوندانت مورد نظرتان را پیدا کردید، مرحله ی بعدی این است که یک محیط تمیز برای کارتان مهیا کنید. میز کار استیل می تواند برای کار با فوندانت ایده آل باشد. با این حال برای کار با فوندانت می توانید از هر صفحه ی مصطح و محکمی که روی آن کاغذ مخصوص کار با فوندانت پهن شده باشد، استفاده کنید.\r\nپیش از شروع با استفاده از کمی فوندانت سطح میز کار را تمیز کنید تا هرگونه گرد و غبار احتمالی از بین برود. توجه داشته باشید که باید فوندانت استفاده شده را دور بریزید و دیگر از آن استفاده نکنید. پس از این مرحله ضمن اینکه دست های تان را با روغن صاف قنادی چرب کرده اید، مقدار مورد نیاز فوندانت را تا زمانی که گرم، نرم و منعطف است ورز دهید. پس از ورز دادن شما باید بتوانید فوندانت را با کف دست به راحتی گلوله کنید به گونه ای که هیچ ترکی در آن ایجاد نشود. در غیر این صورت فوندانت شما کیفیت خود را از دست داده است و برای تزیین کیک مناسب نیست.\r\nسعی کنید فوندانت را به مقدار مورد نیاز استفاده کنید و باقیمانده را سریعا درون پاک پلاستیکی یا ظرف در بسته قرار دهید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.\r\nعکس ۳\r\nراز سوم: ضخامت فوندانت همیشه هم چیز بدی نیست.\r\nدر مورد ضخامت فوندانت بحث بسیار است. اکثر قریب به اتفاق استادکاران قنادی فوندانت را تا ضخامت ۴ تا ۵/۴ سانتی متر پهن می کنند.با این حال شما می توانید فوندانت را تا زمانیکه قابلیت ارتجاعی بودن خود را از دست ندهد پهن کنید.\r\nبه طور کلی فوندانت شما نه باید بیش از حد ضخیم باشد و نه بیش از حد نازک؛ چرا اگر لایه ی فوندانت نازک باشد در حین کار ممکن است پاره شود که در این صورت کیک شما زیبایی خود را از دست خواهد داد. اما جای نگرانی نیست، چراکه با تمرین و کسب تجربه می توانید به راحتی ضخامت مناسب را به دست آورید.\r\nضخامت برش های طرح دار فوندانت هم باید مناسب باشد تا در حین قرار دادن روی فوندانت اصلی دچار پارگی نشود. به طور کلی این ضخامت بیشتر از ۵/۴ سانتیمتر نباید باشد. البته در برخی از موارد ضخامت فوندانت باید بیشتر باشد، اما در حالت عادی ۵/۴ سانتیمتر ضخامت استاندارد و ایده آل کار با فوندانت در نظر گرفته می شود.\r\nعکس ۴\r\nراز چهارم: فوندانت شما می تواند قوام بیشتر داشته باشد.\r\nاگر می خواهید قوام فوندانت مصرفی را افزایش دهید تا محکمتر روی کیک بنشیند، می توانید زمانیکه فوندانت گرم است و حالت نرمی دارد، مقداری پودر تیلوز (غلظت دهنده ی سلولزی) به آن اضافه کنید. برای این کار، با استفاده از قاشق چای خوری ۴/۱ ، مقداری تیلوز را به مقدار مورد نیاز فوندانت اضافه کنید و آن را به خوبی ورز دهید. با افزودن این ماده فوندانت شما در عرض چند ساعت شروع به سفت شدن میکند و طی چند روز به طور کامل خشک و محکم خواهد شد. با این حال نباید تیلوز را بیش از حد مورد نیاز به فوندانت اضافه کنید، چراکه در این صورت فوندانت از ابتدا سفت شده و کار با آن سخت می شود.\r\nعکس ۵\r\nراز پنجم: همیشه لبه ی فوندانت باید تیز باشد.\r\nزمانیکه می خواهید فوندانت پهن شده را با کاتر برش بزنید، در مورد لبه های انتهایی کار دقت فراوانی به خرج دهید. برای این کار باید کاتر را با فشار بیشتر روی فوندانت قرار دهید آن را در امتداد لبه ی انتهایی طرح مورد نظر حرکت دهید تا برش به خوبی انجام شود. توجه داشته باشید در زمان برش هرگز فوندانت را حرکت ندهید. اگر فوندانت به لبه ی کاتر چسبید، پس از اتمام برش به آرامی انگشت خود را روی محل مورد نظر بکشید تا لبه ی طرح مرتب شود. اگر لبه ی برش شما نامرتب رها شود بدون شک از زیبایی کیک نهایی شما خواهد کاست. پس در زمان برش نهایت دقت را داشته باشید و این کار را با آرامش انجام دهید تا نتیجه ی کار آنگونه که انتظار دارید شود.\r\nعکس ۶\r\nشک نکنید با به کار گیری رازهای بالا کیک زیبایی خواهید داشت!\r\nترجمه و تالیف : علی طیاری\r\nمنبع : www.craftsy.com\r\n